Ingyenes szállítás 39.990 Ft vásárlás felett Skechers VIP tagoknak. Csatlakozz most! | Részletek
Élvezd a 20%-os üdvözlő kedvezményt első rendelésedből új VIP feliratkozóként. Csatlakozz most! | Részletek
PERFORMANCE COMFORT

A Skechers Performance küldetésünk, hogy olyan nagy teljesítményű termékeket hozzunk létre, amelyek megfelelnek a sportolók igényeinek. Együttműködtünk egy válogatott élsportoló csapattal, hogy megtervezzük díjnyertes lábbelinket. Mélyreható tudásuk és a kiválóság iránti igényük vezérli a tervezés minden lépését. Célunk, hogy a világ legjobb, leginnovatívabb lábbelijét hozzuk létre a golf, a Pickleball és a futáshoz.

A Skechers GO GOLF új mércét állít fel a kényelem terén a golfpályán. Ezeket a modelleket úgy terveztük, hogy a profik és az amatőrök is érezzék a különbséget az első lépéstől kezdve.

A piac legújabb kategóriája kényelmet és teljesítményt kínál a pályán és azon kívül is. Ezeket a cipőket kifejezetten a Pickleball egyedi mozdulataihoz tervezték. Akár versenyez, akár barátaival játszik, ezek a modellek megadják a szükséges kényelmet.

A Skechers GO RUN az innovációt és a teljesítményt jelenti. A díjnyertes Hyper Burst technológiától a szabadalmaztatott Carbon Infused talpig ez a kollekció fejlett futócipők széles választékát kínálja minden szintű futó számára.